Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2017 | 3159 vizualizari

 

Va invit sa incercati si voi una dintre placintele noastre preferate. Se pregateste rapid si e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 150 g faina
  • 50 ml ulei de masline
  • 70 g parmezan
  • 100 g cascaval
  • 1 borcan de ciuperci
  • 200 g rosii cherry
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry:

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica. Tai ciupercile marunt. Razi cascavalul.

Intr-un vas, amesteci dovleceii si morcovii rasi ( inainte de a adauga dovleceii, ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie), ciupercile, patrunjelul, parmezanul si amesteci bine. Adaugi sare si piper dupa gust.

Separat bati ouale cu un praf de sare si cu uleiul de masline si le adaugi peste compozitia de dovlecei, apoi adaugi cascavalul ras si amesteci. Adaugi faina cernuta si amesteci pana se omogenizeaza compozitia, apoi o torni in tava tapetata cu hartie de copt.

Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 55-60 de minute, pana se rumeneste frumos.

 O lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei, ciuperci si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)