Placinta cu fasole verde si ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 22 Ian 2011 | 7672 vizualizari

 

O reteta de post ,preluata de la o manastire.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 500 g
  • 1 cutie fasole verde mare
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie masline negre fara samburi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu fasole verde si ciuperci:

Se toaca ceapa,se caleste in putin ulei.

Se pun ciupercile  si maslinele tocate marunt peste ceapa.

Fasolea se taie marunt, se pune peste ciuperci si masline.

Rosiile se decojesc si se taie cubulete,se amesteca toate,se lasa sa fiarba 10 minute.

Se condimenteaza cu sare ,piper si patrunjel verde tocat.

Se intind putin foile de foietaj cu sucitorul.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se intinde o foaie,se pune compozitia de legume,scursa daca ramane zeama.Se acopera cu cealalata foaie.Se poate intepa putin cu furculita (eu am modelat-o putin)se unge cu putin ulei.

Se apasa bine marginile pentru a nu curge compozitia afara.

Se da tava la cuptor pentru 30-40 minute la 170 grade.

Se serveste simpla sau cu khetchup dulce sau picat,dupa preferinta.

O placinta de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu fasole verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu trei feluri de ciuperci