Placinta cu iaurt

de susu in Prajituri, 22 Mai 2010 | 4792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g iaurt
  • -3 oua
  • -150g stafide
  • -un virf de cutit amoniac si jumatate de suc de la o lamiie.
  • -2 linguri de faina
  • -2 fiole esenta de fistic
  • -200 g zahar
  • -un praf de sare
  • -un pachet foi de placinta
  • -un pachet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

Cuptorul trebuie sa fie bine incins.Se topeste untul si jumatate de pachet se pune in tava .



Se pregateste compozitia pentru placinta.

-se bat ouale spuma cu un praf de sare si o lingura de zahar

-se stinge amoniacul cu sucul de la o jumatate de lamiie ,se pune in iaurt adaugam ouale battue, zaharul, esenta , sarea ,cele doua linguri de faina si amestecam compozitia bine sa devina o crema legata.

-asezam in tava jumatate din foi si turnam compozitia apoi presaram stafidele pe toata suprafata foii, asezam si restul de foi deasupra peste compozitie ,turnam si restul de unt deasupra foii si se da la cuptorul bine incins 20 de minute.Cind e gata portionati-o in patratele potrivite si presarati zahar farin vanilat .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

madi_marin 1

23.05.2010, 08:55

si eu fac o reteta de placinta un pic diferita de a ta, dar in mare stiu despre ce e vorba....ca gust ma refer.... e delicioasa....

Julie 1

23.05.2010, 09:17

E foarte buna! Am facut si eu!

nadina73 1

23.05.2010, 21:22

ma incanta ideia ,super trebuie incercata,o trec la favo.........am o lista nu stiu cand ajung sa le fac pe toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonaci "Ca la Mama acasa"