Placinta cu iaurt

de ella 87 in Dulciuri, 14 Dec 2016 | 1132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 1 galetusa iaurt (1 kg)
  • 8 oua
  • 300 g zahar
  • 3 linguri coaja lămâie
  • 1plic zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

Scoatem din frigider iaurtul si ouăle și le lăsăm la temperatura camerei. Se amesteca bine ouăle cu iaurtul, până ce se omogenizează, iar compozitia devine ca o crema, apoi adaugăm zahărul în ploaie, esența de vanilie și coaja rasă de lămâie.


În tava de plăcintă tapetata cu hartie de copt, se așază 2 foi pe care le ungem cu puțin ulei și se toarnă o parte din umplutură, si continuam pana la ultima foaie. Se poate unge cu ou batut, dar nu este obligatoriu.


Punem tava in cuptorul preincalzit si coacem placinta la 180 de grade C, pentru circa 20, 25 de minute. Foile de deasupra ar trebui să fie rumenite atunci, placinta este gata. Usor si rapid de facut. Poftă bună! ( eu am avut doar 4 oua, a ieșit și așa, gustoasa, puteți pune și o mana de stafide în aluat)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

merisor 1

14.12.2016, 19:37

Tare bună plăcinta ta cu iaurt!

miki_a 1

17.12.2016, 15:15

Imi place!!!

diaconta 1

17.12.2016, 22:09

stiu cat e de buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si banane