Placinta cu leurda

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 3499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 400 g leurda
  • 400 g telemea putin sarata
  • 4 oua
  • 100 g unt
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • sare
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu leurda:

Se spala leurda si se zvanta, apoi se taie fasii. Se da telemeaua pe razatoare si se amesteca cu leurda si cu 2 oua, eventual se condimenteaza cu putina sare.


Se topeste untul in ulei si se ung trei foi de placinta. Intr-un capat se pune 1/4 din umplutura cu leurda si branza si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu restul foilor de placinta si se aseaza toate intr-o tava unsa cu unt.


Se bat ouale ramase cu laptele, se condimenteaza si se toarna in tava peste placinta, iar deasupra se presara susan. Se da la cuptorul incins pentru 30 de minute sau pana se rumeneste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mamaieelena 1

10.04.2011, 20:15

buna si aratoasa

Teo 1

10.04.2011, 23:03

foarte bine arata pe farfurie!

Alina26 1

01.04.2014, 11:53

cat de bine arata!!!!!!! ce mult imi place!!!!!la fav sa nu uit sa o fac!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu peste