Placinta cu mere

de Steel79 in Prajituri, 23 Dec 2011 | 3373 vizualizari

 

Placinta cu mere

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat
  • 1 kg de mere
  • 200 gr zahar
  • 2 plicuri de zahar vaniliat
  • 1 plic de scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Tava de copt se unge cu putin ulei si apoi se pudreaza cu faina. Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare, apoi se amesteca intr-un vas cu zaharul, zaharul vaniliat ,scortisoara. Se intinde prima foaie de aluat si apoi se aseaza in tava de copt, apoi se aseaza marul ras uniform pe tota suprafata tavii. Se intinde a doua foaie de aluat si apoi se aseaza in tava. Se unge cu putin ulei placinta si se inteapa cu o furculita pe alocuri, apoi se presara al doilea plic de zahar vaniliat. Se incinge cuptorul la 180 de grade si apoi se introduce tava timp de 30 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Placinta poate fi presarata cu zahar pudra dupa ce a fost coapta

2

se poate folosi si gem de diferite fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (117)

Steel79 1

28.12.2011, 23:34

ei e treaba voastra, ideea e ca nu motive legate de mine

Bya Ralu 1

10.02.2012, 23:13

ce bun

Steel79 1

10.02.2012, 23:39

ms frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32