Placinta cu mere

de Steel79 in Prajituri, 23 Dec 2011 | 3420 vizualizari

 

Placinta cu mere

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat
  • 1 kg de mere
  • 200 gr zahar
  • 2 plicuri de zahar vaniliat
  • 1 plic de scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Tava de copt se unge cu putin ulei si apoi se pudreaza cu faina. Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare, apoi se amesteca intr-un vas cu zaharul, zaharul vaniliat ,scortisoara. Se intinde prima foaie de aluat si apoi se aseaza in tava de copt, apoi se aseaza marul ras uniform pe tota suprafata tavii. Se intinde a doua foaie de aluat si apoi se aseaza in tava. Se unge cu putin ulei placinta si se inteapa cu o furculita pe alocuri, apoi se presara al doilea plic de zahar vaniliat. Se incinge cuptorul la 180 de grade si apoi se introduce tava timp de 30 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Placinta poate fi presarata cu zahar pudra dupa ce a fost coapta

2

se poate folosi si gem de diferite fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (117)

Steel79 1

28.12.2011, 23:34

ei e treaba voastra, ideea e ca nu motive legate de mine

Bya Ralu 1

10.02.2012, 23:13

ce bun

Steel79 1

10.02.2012, 23:39

ms frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina cu mere