Placinta cu varza acra

de lia maria in Pizza, 2 Apr 2010 | 7304 vizualizari

 

Placinta, se poate consuma, atat calda cat si rece. In perioada de post,le servim simple sau cu pasta de tomate deasupra.Cand nu suntem in post,le servim cu smantana si marar tocat deasupra..

 

INGREDIENTE

  • ½ kg faina
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 2 linguri
  • ulei
  • Sare
  • Apa
  • varza acra, calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu varza acra:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul.



Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta.



Intr-o cratita, punem putin ulei si prajim pe rand,placintele pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:19

wow lia , asta e dintre preferatele mele! eu am facut mai des din alea micute ca niste portofele si coapte la cuptor dar am sa incer si asa prtajite ca tare pofta mi-ai facut , mai ales cu varianta aia cu smanatana si marar...mmmm! si sectiunile sunt apetisante

lia maria 1

13.02.2012, 21:40

Roberta draga mea, ce ma bucur ca te "aud" nu ai mai dat de multisor pe-aici ce-ti fac printesele scumpe? sper ca sant bine Ma bucur ca ti-au facut cu ochiul aceste placinte,sant bune, bune sa-mi scrii daca ti-au placut eu sper ca da

RuxyRux 1

13.02.2012, 21:42

Ce frumoasa!!! Si-mi place tare muuult!Servesc si eu o portioara? Lia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere