Placinta cu varza acra

de lia maria in Pizza, 2 Apr 2010 | 11421 vizualizari

 

Placinta, se poate consuma, atat calda cat si rece. In perioada de post,le servim simple sau cu pasta de tomate deasupra.Cand nu suntem in post,le servim cu smantana si marar tocat deasupra..

 

INGREDIENTE

  • ½ kg faina
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 2 linguri
  • ulei
  • Sare
  • Apa
  • varza acra, calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu varza acra:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul.

Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta.

Intr-o cratita, punem putin ulei si prajim pe rand,placintele pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:19

wow lia , asta e dintre preferatele mele! eu am facut mai des din alea micute ca niste portofele si coapte la cuptor dar am sa incer si asa prtajite ca tare pofta mi-ai facut , mai ales cu varianta aia cu smanatana si marar...mmmm! si sectiunile sunt apetisante

lia maria 1

13.02.2012, 21:40

Roberta draga mea, ce ma bucur ca te "aud" nu ai mai dat de multisor pe-aici ce-ti fac printesele scumpe? sper ca sant bine Ma bucur ca ti-au facut cu ochiul aceste placinte,sant bune, bune sa-mi scrii daca ti-au placut eu sper ca da

RuxyRux 1

13.02.2012, 21:42

Ce frumoasa!!! Si-mi place tare muuult!Servesc si eu o portioara? Lia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa de pui cu varza, cartofi si dovleac