Placinta cu varza acra

de lia maria in Pizza, 2 Apr 2010 | 7622 vizualizari

 

Placinta, se poate consuma, atat calda cat si rece. In perioada de post,le servim simple sau cu pasta de tomate deasupra.Cand nu suntem in post,le servim cu smantana si marar tocat deasupra..

 

INGREDIENTE

  • ½ kg faina
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 2 linguri
  • ulei
  • Sare
  • Apa
  • varza acra, calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu varza acra:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul.



Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta.



Intr-o cratita, punem putin ulei si prajim pe rand,placintele pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:19

wow lia , asta e dintre preferatele mele! eu am facut mai des din alea micute ca niste portofele si coapte la cuptor dar am sa incer si asa prtajite ca tare pofta mi-ai facut , mai ales cu varianta aia cu smanatana si marar...mmmm! si sectiunile sunt apetisante

lia maria 1

13.02.2012, 21:40

Roberta draga mea, ce ma bucur ca te "aud" nu ai mai dat de multisor pe-aici ce-ti fac printesele scumpe? sper ca sant bine Ma bucur ca ti-au facut cu ochiul aceste placinte,sant bune, bune sa-mi scrii daca ti-au placut eu sper ca da

RuxyRux 1

13.02.2012, 21:42

Ce frumoasa!!! Si-mi place tare muuult!Servesc si eu o portioara? Lia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si aluat turnat