Placinta de cartofi

de housy in Mancaruri de post, 10 Sep 2011 | 7018 vizualizari

 

incercare - testare - a iesit buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 lingurita ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de cartofi:


- se curata cartofii, se spala si se toaca la robot, ori se dau pe razatoarea mare


- ceapa se curata si se toaca marunt


- amestecati ceapa cu cartofii, sarea si piperul, si marar tocat


- maglavazisul se stoarce bine in pumni


- intr-o tigaie incinsa, unsa cu o lingurita de ulei masline, se toarna compozitia si se pune capac


- se tine la foc mic, din cand in cand se amesteca cu o lingura de lemn.


- cand incepe sa se rumeneasca, nu se mai amesteca, se coace precum o clatita, se intoarce pe o parte si pe alta, cu o paleta lata


- cand prinde crusta inseamna ca e gata


- se scoate pe o farfurie si se serveste calda cu rosii proaspete !



Un pranz satios!


 

TIPS-URI

1

de preferat sa utilizati o tigaie de teflon

2

eu am folosit tigaia Doubleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

housy 1

11.09.2011, 15:07

da...se tine fara ou.....prinde o crusta ce o tine asa.....ai vazut k scoasa din tigaie nu s-a rupt deloc...coaja e grosuta

DIANA B 1

11.09.2011, 15:18

eu tre' sa-mi amintesc toate comm mele , sa stiu ca mie-mi raspunzi , mai Housy

MotanLaOale 1

12.09.2011, 08:55

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta