Placinta de cartofi

de housy in Mancaruri de post, 10 Sep 2011 | 7765 vizualizari

 

incercare - testare - a iesit buna!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 lingurita ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de cartofi:


- se curata cartofii, se spala si se toaca la robot, ori se dau pe razatoarea mare


- ceapa se curata si se toaca marunt


- amestecati ceapa cu cartofii, sarea si piperul, si marar tocat


- maglavazisul se stoarce bine in pumni


- intr-o tigaie incinsa, unsa cu o lingurita de ulei masline, se toarna compozitia si se pune capac


- se tine la foc mic, din cand in cand se amesteca cu o lingura de lemn.


- cand incepe sa se rumeneasca, nu se mai amesteca, se coace precum o clatita, se intoarce pe o parte si pe alta, cu o paleta lata


- cand prinde crusta inseamna ca e gata


- se scoate pe o farfurie si se serveste calda cu rosii proaspete !



Un pranz satios!


 

TIPS-URI

1

de preferat sa utilizati o tigaie de teflon

2

eu am folosit tigaia Doubleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

housy 1

11.09.2011, 15:07

da...se tine fara ou.....prinde o crusta ce o tine asa.....ai vazut k scoasa din tigaie nu s-a rupt deloc...coaja e grosuta

DIANA B 1

11.09.2011, 15:18

eu tre' sa-mi amintesc toate comm mele , sa stiu ca mie-mi raspunzi , mai Housy

MotanLaOale 1

12.09.2011, 08:55

interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de mazare