Placinta Pastilla cu carne de vita si migdale

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 25 Mai 2018 | 2147 vizualizari

 

O reteta rapida si improvizata.
O placinta cu carne foarte gustoasa, ideala de servit cu o salata verde sau de varza.
Foile de brick sunt crocante iar umplutura este moale si delicioasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/03/placinta-pastilla-cu-carne-de-vita-si.html

 

INGREDIENTE

  • 16 foi de brick
  • 2 linguri ulei
  • 450 g carne de vita tocata
  • 100 g de mazare
  • 400 g de fasole rosie fiarta
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura pudra de curry
  • 3 linguri concentrat de rosii
  • sare de mare
  • piper
  • 4 linguri bune de migdale feliate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Pastilla cu carne de vita si migdale:

Prajiti migdalele feliate intr-o tigaie fara ulei. Aveti grija sa nu arda si dati deoparte.

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Prajiti in uleiul incins ceapa si usturoiul cu pudra de curry.

Adaugati mazarea si amestecati.

Puneti carnea si gatiti impreuna cateva minute.

Adaugati sare, piper, bulionul concentrat si 15 cl de apa fiarta.

Amestecati si gatiti timp de 10 minute la foc potrivit.

Adaugati la sfarsit fasolea rosie fiarta si migdalele prajite.

Amestecati si lasati sa se raceasca inainte de a face placinta.

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puteti utiliza o forma cu peretii detașabili de 20 cm.

Pentru fiecare placinta:

Aranjați 6 foi de brick in forma lăsându-le să depaseasca marginile. Puneți jumătate din compozitia cu carne, rabateti marginile foilor peste ea. Acoperiți cu celelalte 2 foi si impingeti marginile dedesupt.

Puneti deasupra un pic de unt taiat felii si cateva migdale feliate.

Coaceti timp de 40 minute.

Lasati sa se raceasca 15 minute inainte de a o scoate din forma si taia portii.

Delicioasa cu o salata verde sau de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Pastilla cu carne de vita si migdale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara la ceaun