Placinta ruseasca

de Lau in Prajituri, 12 Noi 2014 | 6034 vizualizari

 

O placinta apreciata de toti si dispare repede din farfurii.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua (de tara am folosit)
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri gris
  • 5 linguri smantana
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca:

Intr-un bol amestecam grisul cu smantana si lasam deoparte 30 min,

Intre timp mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam  pana se topeste,adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare,

Adagam branza de vaci,grisul si amestecam cu o paleta bine.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina,dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoare,cca 30-40 min,

Lasam sa se raceasca in tava dupa care o servim cu smantana,dulceata,

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura duo (Dukan)