ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA

de Lavinia in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 2305 vizualizari

 

Din seria ,,Ce face Gaby,face si maimuta" :))) E buna rau(da` putina),mai ales cu putina dulceata de caise si smantana !

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar(eu am pus 4)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • dulceata si smantana pt servit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA:

Am amestecat grisul cu smantana si l-am lasat deoparte 30 de minute.


Branza am pasat-o cateva secunde cu blenderul apoi am amestecat-o cu zaharul vanilat.


Ouale le-am mixat cu un praf de sare si zaharul pana si-au dublat volumul iar zaharul s-a topit.


Am adaugat peste branza ouale cu zahar,smantana cu grisul si am omogenizat bine.


Am tapetat o tava patrata(24 cm) cu unt apoi am turnat compozitia si am nivelat bine.


Tava am bagat-o in cuptorul preincalzit la foc mic pentru 45 de minute pana s-a aurit usor la suprafata si este bine inchegata.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitie stafide (eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Criss 1

27.08.2014, 08:58

anca_rm 1

27.08.2014, 09:18

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce