Placinta ruseasca cu branza

de MotanLaOale in Prajituri, 17 Sep 2014 | 5832 vizualizari

 

Daca a facut-o toata lumea am zis ca trebuie sa fac si eu "Ruseasca lui Gaby" ca prea este laudata. Din cauza de mofturosi nici eu nu am pus stafide. :))))

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri gris
  • 4 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta ruseasca cu branza:

Intr-un castron se amesteca grisul cu smantana si se lasa 30 de minute.


Se mixeaza ouale cu unpraf de sare, cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva si volumul amestecului se dubleaza.


Branza se poseaza cu blenderul vertical.


Peste crema de branza se pun ouale si grisul cu smantana.


Se omogenizeaza.


Se unge un vas cu unt (30cmX20cm) si se toarna compozitia in el.Se introduce in cuptorul preancalzit la foc mediu pentru 30-40 minute.


Cand este rumenita frumos este gata.


Se lasa la racit si se scoate din tava.


Se serveste cu smantana si se poate adauga si miere, dulceata, ce va place.


Eu am pus dulceata de visine si smantana.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot adauga si stafide daca va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta ruseasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

24.09.2014, 14:09

iuliana_julie 1

12.01.2015, 17:30

de care branza de vaci ai folosit? telemea sau branza dulce? in poza arata cremoasa

MotanLaOale 1

12.01.2015, 19:09

Branza dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si fructe