Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker

de Panacris in Prajituri, 27 Aug 2014 | 5612 vizualizari

 

Dacă s-a dat startul la plăcinta rusească, a trebuit să o testez și eu, asta ca să se mărească grupul maimuțelor :D :)) . Super bună! Mulțumesc Ksenya, Gaby, Lavinia și Simona pentru rețete. Am adaptat-o după gustul meu;) Și chiar e puțină :((( Trebuie repetată;)
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-60048.html
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-64488.html
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-64495.html
http://www.bucataras.ro/retete/ruseasca-lu-gaby-64504.html

 

INGREDIENTE

  • Brânză cremoasă de vaci 500 ml,
  • Smântână 3 linguri,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Zahăr brun 4 linguri,
  • Gris din grâu 4 linguri,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Coajă de lămâie rasă.
  • Sare iodată un praf,
  • Caise proaspete 3 bucăți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker:

Brânza cremoasă de vaci se amestecă energic cu zahărul, zahărul vanilinat, praful de sare, coaja de lămâie și smântâna. Apoi se adaugă ouăle și se amestecă până ce se omogenizează toate ingredientele. La final grisul se adaugă în ploaie, se amestecă ușor, până se înglobează în compoziție.  Compoziția obținută se toarnă în vasul aparatului Philips Multicooker, tapetat cu hârtie de copt și se presară deasupra cubulețe de caise proaspete. Aparatul se conectează aparatul la sursa de curent, se selectează din MENIU, programul BAKE, setează COOKING TIME la 20 minute, la TEMPERATURA 180 grade. După cele 10 minute de copt, se scoate  prăjiturica, cu atenție pe un tocator rezistent la caldură. Se pune vasul peste prăjitură și cu o mișcare rapidă, se răstoarnă prăjitura cu partea de sus, în jos, se lasă din nou la copt ptr cca. 10 minute la 150 grade, pentru a prinde culoare și cealaltă parte.

Prăjitura se servește ca atare presărată cu zahăr pudră vanilinat sau cu smântână. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu sos de fructe de padure la Multicooker