Placinte cu branza

de Adele in Dulciuri, 19 Mai 2015 | 1409 vizualizari

 

Daca ieri am reusit sa fentez pofta de paine prajita, azi m-am pus sa pregatesc cateva placinte cu branza (de cand ma bantuie ba pe ici, ba pe colo). Deci zis si facut ;;)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • faina(300 gr)
  • 3 gr drojdie.
  • 1 lingurita sare.
  • 2 linguri cu ulei.
  • 2 linguri cu zahar.
  • 100 ml apa.
  • Umplutura:
  • telemea de vaca.
  • 2 linguri de branza scoapta
  • 1 ou.
  • 3 linguri zahar.
  • coaja de lamaie.
  • ulei pentru prajit.
  • zahar pentru decor.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza:

Pentru inceput se pregateste aluatul,intr-un vas se pune faina, se amesteca cu sare si zahar, intr-un pahar se pune apa calda si se dizolva drojdia, se toarna peste faina si se framanta aluautul, la final adaugand si uleiul, se acopera si se lasa la crescut.


Pana creste aluatul se pregateste si umplutura, se ia branza telemea facuta bucati si se amesteca cu cea scoapta, se adauga zaharul, oul batut si coaja de lamaie si amesteca foarte bine.


Dupa ce a crescut aluatul se taie in bucati potrivite, se intinde cate o foaie (cat de cat rotunda) se pun cateva linguri de umplutura, se inchide semiluna si se sigileaza cu ajutorul unei furculite.


Se pune o tigaie cu ulei pe foc, se lasa sa se incalzeasca foarte bine, se prajesc placintele pe ambele parti pana se rumenesc, se pudreaza cu zahar. Pofta buna!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Adele 1

20.05.2015, 10:25

Rocsi

mirela0911 1

20.05.2015, 10:51

Ce bunatate era sa ratez!

Adele 1

20.05.2015, 11:37

Mirela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Tort Tweety, pentru un pui de 2 ani!