Placinte cu branza in foaie de taitei

de izulika in Dulciuri, 27 Apr 2010 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi avem nevoie de: 
  • 2 cani faina
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • 1 varf de lingurita sare   
  • Pentru umplutura avem nevoie de :
  • 100 g telemea vaca
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura zahar
  • esenta de lamaie/coaja de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza in foaie de taitei:

Intr-un castron se bat cele 3 oua impreuna cu sarea si uleiul apoi se adauga peste cele 2 cani de faina si se framanta pana se obtine un aluat moale si usor de intins.Se imparte aluatul in 3 parti egale si se intind foi subtiri care se presara cu faina pentru a nu se lipi.Pe fiecare foaie obtinuta se intinde un strat subtire de branza acesta trebuie sa fie pana la jumatatea foii pentru a se putea indoi,dupa ce se indoaie se preseaza marginile cu varful degetelor pentru a nu iesi umplutura.Placinta se taie cu ajutorul unei farfurii si se prajeste in ulei incins pana capata o culoare aurie.Se scot pe servetele absorbante si se servesc cu zahar pudra sau fara zahar alaturi de bere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza in foaie de taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

27.04.2010, 15:54

Interesanta ideea cu aluatul de taitei.

izulika 1

27.04.2010, 17:06

aluatul este super merita incercat

marieta 1

27.09.2010, 00:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu dovleac