Placinte cu branza si marar la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2015 | 2324 vizualizari

 

Cine vine la placinte??

 

INGREDIENTE

  • 450 ml apa calduta
  • cca.800-900 gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 cub drojdie proaspata
  • ulei de masline, cca 25-30 ml
  • 1 legatura de marar
  • 1 ou mare de casa
  • branza de burduf, cca 200 gr. branza telemea de oaie rasa, cca 150 gr.
  • 1/2 cutie smantana fermentata
  • seminte de folarea soarelui
  • seminte de mac
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si marar la cuptor:

Preparam mai intai umplutura: branza telemea rasa se amesteca cu smantana si branza de burduf, apoi adaugam mararul spalat si tocat.

Intr-un vas incapator punem drojdia, sarea si zaharul.

Amestecam sa se lichefieze drojdia, adaugam apa calduta, faina, framantam si picuram din cand in cand ulei de masline, pana se dezlipeste aluatul de maini.

Acoperim cu un servet curat de bucatarie si lasam o ora si jumatate aluatul la dospit pana isi tripleaza volumul.

Pe masa de lucru presaram faina, rupem bucati din aluat pe care le taiem cu rola , ungem jumatate din aluat cu umplutura de branza, acoperim cu cealalta jumatate, cea cu model.

Preincalzim cuptorul la 185 grade.

Asezam placintele in tava tapetata cu hartie de copt.

Le ungem cu ou batut, presaram seminte de mas si de floarea soarelui si coacem placintele pana capata aspect de rumen.

Servim placintele calde sau reci, oricum sunt excelente.....

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

miki_a 1

06.07.2015, 14:27

Chiar asa, trece-ma pe lista, macar pentru data viitoare!

Rocsi 1

06.07.2015, 22:04

Aletta 1

07.07.2015, 13:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza