Placinte cu dulceata de capsune

de _Alina_ in Dulciuri, 12 Iun 2012 | 2142 vizualizari

 

Am facut niste placintele cu aluat fraged din cartofi si cu dulceata de capsune.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g piure de cartofi (facut cu 50 ml lapte)
  • 350 g faina de grau
  • 100 ml ulei de palmiee
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • 1 ou pentru uns
  • Umplutura:
  • dulceata de capsune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu dulceata de capsune:

1. Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine.


2. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete.


3. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit la 200°C , 25-30 min.





 

TIPS-URI

1

Eu am avut o dulceata putin mai tzeapana... dar cred ca puteti pune si gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu dulceata de capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

14.06.2012, 08:42

Iri ma bucur ca iti place.
Serveste cu incredere Mirela!

Alinutza80 1

14.06.2012, 16:17

_Alina_ 1

14.06.2012, 16:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si dulceata de visine- de post