Placinte cu mozzarella si parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2016 | 1627 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la xana ,dar cantitatiile au fost prea mari,mie mi-au iesit 5 placinte si mi-a ramas jumatate din cantitatea de mozzarella rasa,radeti pe rand cate o bucatica.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 250 g faina
  • 13 g drojdie
  • 160 ml apa
  • 3 linguri ulei
  • un praf de zahar
  • un praf de sare

Pentru umplutura:

  • cam 100 g mozzarella delaco
  • 50-70 g parmezan ras
  • busuioc

Separat:

  • ulei pentru prajit
  • faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu mozzarella si parmezan:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc punem drojdia amestecata cu 2 linguri de apa calda s praful de zahar,se lasa cam 5 minute pana cand face spuma.


Se amesteca cu o lingura,se adauga apa calda ramasa,uleiul si praful de sare.


Se framanta bine cu mana,va ramane putin lipicios,se acopera si se lasa sa creasca 45 minute.


Pe masa de lucru presaram faina,rupem bucati din aluat,il intindem,presarama busuioc,punem parmezan ras si mozzarella rasa pe razatoarea mare.


Se impacheteaza aluatul si se intinde cu grija umplut cu compozitia de branza.


Intr-o tigaie putin putin ulei lasam la incins,punem aluatul intins,se lasa cateva minute la prajit,iar pe partea de deasupra ungem cu ulei.


Se servesc calde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu mozzarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mirela0911 1

16.02.2016, 18:20

Ce bine arata!

Bya Ralu 1

16.02.2016, 19:59

multumesc

epurasha2bb 1

02.04.2016, 17:41

arata tare apetisant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv