Placinte la cuptor

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2014 | 1194 vizualizari

 

INGREDIENTE

Am avut :
  • 800 gr faina
  • 50 gr drojie ( am avut doua , fiecare avea 25 gr )
  • apa calda ( cat cere faina )
  • o lg sare
  • un varf lg zahar
Umplutura :
  • 100 gr branza de oaie sarata
  • o legatura marar proaspat
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte la cuptor:

Aluatul : Punem faina intr-un castron , sarea , zaharul , drojdia dizolvata in apa calda , framantam putin dupa care completam de apa , framantam din nou , si dam la crescut in loc cald aprox 40 de minute!


Dam branza pe razatoare , mararul il clatim si il tocam cu un cutit , amestecam cu branza!

Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , in mijloc ungem cu oul batut ( cu o pensula ) , peste care punem branza amestecata cu marar ( doua linguri am pus eu ) ,ungem cu ulei , punem in tava tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor aprox 30-40 minute la foc mediu spre mic!


In acest fel continuam si cu restul placintelor!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce umplem , luam fiecare colt si inchidem , apasam cu mana dupa care intindem din nou cu sucitorul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

_Alina_ 1

14.05.2014, 09:38

Adele 1

14.05.2014, 10:53

tanyapatap 1

14.05.2014, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pate de pui cu ciuperci