Placinte la tigaie

de MIUTA in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 49095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • un cub drojdie
  • o lingurita zahar
  • un praf de sare
  • apa calduta
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte la tigaie:

Se face o maia dintr-o canita de apa, cubul de drojdie, zaharul si putina faina. Se lasa la dospit 20 minute. Dupa ce a dospit se framanta cu restul fainii si celelalte ingrediente (inca putina apa si 2 linguri ulei). Se lasa la dospit inca 40 minute, apoi se intind placinte pe o masa unsa cu ulei si se mai lasa 10 minute la crescut.


Se prajesc in ulei fierbinte.Se servesc cu dulceata sau zahar pudra. Se pot umple cu mere rase, cu varza sau cand nu se fac de post cu branza marar si cozi de ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MIUTA 1

31.10.2013, 15:03

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:52

gustoase placintele

MIUTA 1

27.11.2013, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill