Placinte la tigaie

de MIUTA in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 83893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • un cub drojdie
  • o lingurita zahar
  • un praf de sare
  • apa calduta
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte la tigaie:

Se face o maia dintr-o canita de apa, cubul de drojdie, zaharul si putina faina. Se lasa la dospit 20 minute. Dupa ce a dospit se framanta cu restul fainii si celelalte ingrediente (inca putina apa si 2 linguri ulei). Se lasa la dospit inca 40 minute, apoi se intind placinte pe o masa unsa cu ulei si se mai lasa 10 minute la crescut.

Se prajesc in ulei fierbinte.Se servesc cu dulceata sau zahar pudra. Se pot  umple cu mere rase, cu varza sau cand nu se fac de post cu branza marar si cozi de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu branza si cartofi la tigaie