Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2016 | 1322 vizualizari

 

Ador placintele,imi este urat sa fac aluatul dar trec peste asta numa cand ma gandesc la produsul finit.Am incercat o umplutura noua si va spun ca sunt foarte bune.Mi-am detronat nevasta:)))))

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 50 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutra:
  • 2 cutii de branza pufoasa Delaco cu smantana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana:

Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald si l-am acoperit.


Cand aluatul a crescut am rupt cu mana din aluat am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am uns-o cu ulei si am pus cate o lingurita cu varf de branza pufoasa delaco cu smantana.Le-am unit capetele bine ca sa nu iasa compozitia si le-am prajit in uleiul incins din tigaie .Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdiuta pentru ca nu mai creste aluatul.

2

putem face placintele cu ce umplutura dorim.

3

daca aluatul mai cere faina mai puteti adauga la framantat cate putin pana cand nu mai este lipicios si nu se mai ia pe mana.

4

se spune ca aluatul este reusit atunci cand castronul in care ati framantat este curat si nu are urme de aluat pe peretii vasului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte sarate cu branza pufoasa Delaco cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

stefy_a 1

01.06.2016, 07:46

mmm..bune...bune!

mirela0911 1

01.06.2016, 09:03

Mi-a plăcut faza cum ca ti-ai detronat nevasta! Bune plăcinte ai făcut!

Raluca57 1

01.06.2016, 09:13

M-ai omorât! De pofta!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patatas cu ardei si branza