Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Tot de la draga de mama stiu reteta
Faina se pune in linghean, se adauga sarea, zaharul , oul si apoi drojdia dizolvata in apa calduta si se incepe framantarea .Se adauga apa calduta putin cate putin , pana se obtine un aluat nici foarte moale si foarte tare . Se adauga 50 ml ulei , putin cate putin si se mai framata pana se incorporeaza uleiul. Se lasa la dospit cam 1 ora.
Catrofii se pun la fiert intregi , apoi se curata si se paseaza . Ceapa se toaca si se caleste in ulei.
Ceapa calita se pune peste cartofi, se pune un ou , si se condimenteaza cu sare si piper.
Se sup bucati mici de coca se intinde cu sucitoare, se pune pe o parte catrofi si se indoaie in doua , se apasa pe margini sa nu iasa compozitia si se pun la prajit.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult