Placintuta cu mere si scortisoara

de Sidy in Prajituri, 16 Mar 2011 | 2650 vizualizari

 

O placintuta foarte usor de facut si tare gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 2-3 mere mari,
  • 2 linguri cu faina pline cu virf,
  • 4 oua,
  • 1/2 cana lapte,
  • 2 linguri iaurt,,
  • 100 g brinza proaspata de vaci,
  • 1/2 praf de copt,
  • o lingurita scortisoara macinata,
  • 100 g zahar tos,
  • 1 zahar vanilat,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintuta cu mere si scortisoara:

Ouale intregi se amesteca bine cu zaharul , pina isi dubleaza volumul.

Se adauga apoi zaharul vanilat, iaurtul si sarea. Merele se razuiesc pe razatoarea cu gauri mari si se adauga la compozitie impreuna cu celelalte ingrediente.


Se amesteca cu lingura si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt.


Se da la cuptor pina face deasupra o crusta aurie.


Se incearca cu scobitoarea.

Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar praf si se serveste calda preferabil.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintuta cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

LUK 1

16.03.2011, 22:44

ce mi place

MotanLaOale 1

17.03.2011, 08:05

buna buna

adry88 1

03.06.2011, 11:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si budinca de vanilie