Platou cu aperitive

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2010 | 16732 vizualizari

 

un aperitiv pregatit pentru duminica trecuta pe 15 august de Sfanta Maria. Se pot face mai multe combinatii http://www.bucataras.ro/retete/5066/frigarui-aperitive.html

 

INGREDIENTE

  • carne de porc tocata 500 g
  • usturoi 3-4 catei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 feliute de paine
  • putin lapte rece
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
  • sunca feliata subtire
  • cascaval feliat
  • ardei verde si rosu
  • masline negre
  • rosii cherry
  • feliute de salam
  • bete frigarui
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Se amesteca bine carnea tocata cu paine inmuiata in lapte si usturoiul pisat ,patrunjelul verde tocat,sare piper, ouale.Se formeaza piftelute mici in mana si se prajesc in ulei fierbinte.


Se taie ardeiul in triunghiuri,sunca se ruleaza cu cate o feliuta de cascaval si se prinde cu scobitori si un triunghi de ardei rosu sau verde. Sau ce va place.


Piftelutele se pun pe bete de frigarui in combinatie cu cascaval taie patretele sau bucatele de ardei.


Pe scobitori am pus masline negre fara samburi cu rosii cherry sau le fel de bine se pot pune in combinati cu piftelute sau cascaval.


Se taie salamul feliute si se aranjeaza toate pe un platou dupa bunul plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

26.08.2010, 01:33

sylvia

nadina73 1

26.08.2010, 01:33

mihaela63 serveste cu incredere sant proaspete facute de vre-o 2 sapt

mariac 1

29.08.2010, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Icre proaspete de crap