Pleurotus cu usturoi si mamaliguta

de mihasara in Mancaruri de post, 15 Oct 2015 | 29038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • piper
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus cu usturoi si mamaliguta:

 

  • Curatam si spalam ciupercile.
  • Le taiem fasii si le lasam putin la scurs.
  • Incingem uleiul si punem ceapa tocata sa se inabuse.
  • Adaugam ciupercile si le calim 5 minute.
  • Punem si usturoiul taiat felii subtiri dau pisat.
  • Adaugam sare si piper .
  • Lasam pe foc pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se rumeneasca usor.
  • Tocam patrunjelul si il presaram peste ciuperci.
  • Servim cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus cu usturoi si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Merisor 1

15.10.2015, 20:06

Aiiii, m-ai ucis cu astea!

Andra_Constantinescu 1

17.10.2015, 09:04

Deliciosi!

mihaelar63 1

23.10.2018, 12:23

Asta mancam la cina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu naut si sos de rosii