Pogaca

de RalukaToprak in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 18495 vizualizari

 

Sunt tare delicioase,este o reteta turceasca :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 200 gr margarina sau unt
  • 250 gr iaurt
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • 20 gr praf de copt
  • 200 ml ulei
  • branza ptr umplutura
  • susan
  • galbenus ptr uns
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogaca:

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se formeaza cu mana bilute pe care le desfacem.

Se pune branza rasa in mijloc si se lipesc.

Se pun in tava unsa si tapetata cu hartie de copt,se ung cu galbenus de ou si se presara susan pe deasupra.

Se dau la cuptorul incins dinainte la 180°c pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ela 1

03.05.2014, 13:59

nilgun 1

03.05.2014, 15:44

pogaca....se citeste fara accent pe g...sunt delicioase....

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:20

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu branza grasa -Pogácsa