Polenta

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 1586 vizualizari

 

Reteta astaam gasit-o pe un site, dar nu mai stiu exact ,este foarte usor de facut, si foarte buna, este putin modificata de mine.

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa,
  • 50ml de ulei,
  • sare si piper,
  • un pic de cimbru,
  • 1 lingurita de boia iute,
  • cateva ciupercute,
  • 2linguri de bulion,
  • 400gr de kaizer  si branza de oaie pentru ras deasupra,
  • 2 linguri de unt, si malai pentru mamaliguta.
  • 3catei de usturoi mari.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polenta:

Se face o mamaliga mai moale un pic, se amesteca cu untul si se pune pe un fund de tocator mare si se intinde frumos pe toata suprafata tocatorului, se aseaza un pic de branza de oaie rasa deasupra, separat calim ceapa, dupa aceea punem kaizerul taiat bucatele mici, lasam un pic pana se rumeneste, si adaugam ciupercile, si condimetele si la sfarsit usturoiul,se toarna compozitia fierbinte peste mamaliguta se niveleaza, si se pune deasupra cata branza vreti voi, pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Polenta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

04.11.2010, 11:32

daca imi pui in fata o portie si intorci capul , am ,,ras'' tot castraveti murati imi aduc la pachet

vanilla 1

04.11.2010, 12:51

ce mai imi place mie mamaliga!!!

onuta 1

04.11.2010, 23:19

de acum sa faci mai mult, ca santem multe.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata