Porc in stil chinezesc

de nico15 in Porc, 18 Aug 2011 | 7410 vizualizari

 

Porc in stil chinezesc

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g muschi de porc
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1-2 morcovi
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • ½ de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel mai mic
  • ½ de ardei iute
  • 100 g de ananas
  • 2-3 linguri de soia
  • 1 lingurita sos de stridii
  • 1 lingurita de sos iute
  • 1 lingurita zahar de ghimbir
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc in stil chinezesc:

Preparare Porc in stil chinezesc

Legumele se taie cat se poate de egale in fasii, ananasul poate fi taiat in cubulete sau triunghiuri, ceapa verde marunt.  Intr-un wok se pune ulei de masline, se lasa sa se incinga bine wok dupa care se va adauga ceapa si carnea in cuburi mai marisoare. Dupa ce carnea a prins culoare si ceapa s-a rumenit aproximativ 3-4 minute se adauga restul legumelor mai putin dovlecelul si ananasul. Legumele trebuie sa fie al-dente sa nu se lase prea mult, focul trebuie sa fie iute sa se faca foarte repede  deoarece daca stau mai mult ele se vor gati prea mult si nu vor mai avea aceeasi prospetime, acelas gust si aspect, se lasa aproximativ tot 3 minute, deci trebuie sa se faca foarte repede la foc foarte iute.

Se adauga amestecul de sosuri(atentie la sosul de soia daca este sarat vom adauga mai putina sare)adaugam ananasul, dovlecelul, zaharul de ghimbir si mai lasam 4 minute, incercam legumele, acestea trebuie sa aibe un aspect proaspat si sa fie al-dente.

Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

Wok-ul foarte incins

2

Focul foarte iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc sibian