Porc in stil chinezesc

de nico15 in Porc, 18 Aug 2011 | 5139 vizualizari

 

Porc in stil chinezesc

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g muschi de porc
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1-2 morcovi
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • ½ de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel mai mic
  • ½ de ardei iute
  • 100 g de ananas
  • 2-3 linguri de soia
  • 1 lingurita sos de stridii
  • 1 lingurita de sos iute
  • 1 lingurita zahar de ghimbir
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc in stil chinezesc:

Preparare Porc in stil chinezesc


Legumele se taie cat se poate de egale in fasii, ananasul poate fi taiat in cubulete sau triunghiuri, ceapa verde marunt. Intr-un wok se pune ulei de masline, se lasa sa se incinga bine wok dupa care se va adauga ceapa si carnea in cuburi mai marisoare. Dupa ce carnea a prins culoare si ceapa s-a rumenit aproximativ 3-4 minute se adauga restul legumelor mai putin dovlecelul si ananasul. Legumele trebuie sa fie al-dente sa nu se lase prea mult, focul trebuie sa fie iute sa se faca foarte repede deoarece daca stau mai mult ele se vor gati prea mult si nu vor mai avea aceeasi prospetime, acelas gust si aspect, se lasa aproximativ tot 3 minute, deci trebuie sa se faca foarte repede la foc foarte iute.


Se adauga amestecul de sosuri(atentie la sosul de soia daca este sarat vom adauga mai putina sare)adaugam ananasul, dovlecelul, zaharul de ghimbir si mai lasam 4 minute, incercam legumele, acestea trebuie sa aibe un aspect proaspat si sa fie al-dente.


Pofta Buna


 

TIPS-URI

1

Wok-ul foarte incins

2

Focul foarte iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

19.08.2011, 17:06

arata foarte gustos si apetisant

nico15 1

19.08.2011, 23:05

Multumesc si Pofta Buna

jolygina 1

21.08.2011, 16:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Orez cu muschi de porc