Porc Masala

de Catalina L in Porc, 8 Sep 2019 | 1654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 gr piept de porc taiat bucati (sau cotlete, ceafa)
  • 2 felii fine de ghimbir proaspat cu tot cu coaja
  • 2 catei de usturoi
  • 10 foi de curry ( optional)
  • 3-4 cepe verzi sau rosii
  • 2 rosii
  • 2 linguri iaurt natur
  • ½ lingurita de piment
  • 1 lingura de pudra de curry
  • sare
  • piper de Sichuan
  • patrunjel sau coriandru tocat
  • 2 ardei iuti verzi tocati (n-am pus)
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Masala:


Curatati ceapa si usturoiul.


Tocati marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul.


Puneti o oala cu apa la fiert si fierbeti carnea de porc 3 minute. Aruncati apa si clatiti rapid carnea sub jet de apa rece.


Eu am pus la prajit ceapa, usturoiul si ghimbirul in uleiul fierbinte.


Adaugati foile de curry si reveniti impreuna.


In reteta sursa se mixeaza usturoiul si ghimbirul cu un pic de apa si obtineti astfel pasta masala pe care o adaugati la ceapa prajita.


Rezultatul este asemanator cred.


Adaugati carnea si reveniti, puneti rosiile taiate bucati, sare si iaurtul.


Amestecati.


Acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 45 minute -1 ora totul depinde de calitatea carnii.


Cand mai raman 10 minute adaugati piperul, pudra de curry si de piment. Puneti si ardeii iuti dupa gustul dvs. Amestecati si verificati de sare.


Serviti si decorati cu verdeata tocata.


Serviti-le cu nouilles/paste chinezesti, orez, salata de varza etc.


O mancarica tare gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Masala" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

09.09.2019, 20:03

Bun, bun, bun si gustos!

Rahela Velicu 1

09.09.2019, 23:02

lucy2002 1

29.09.2019, 09:11

Foarte bun!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bucatele de carne de porc cu ciuperci