Porc Vietnamez

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 6007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc taiata cuburi
  • 4 morcovi mici intregi
  • 200 ml compot de ananas
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Vietnamez:

Intr-o tigaie am incins putin ulei si am pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ardeiul pana s-au colorat un pic.

Intre timp, intr-un bol, am amestecat siropul strecurat de la ananas cu amidonul si sosul de soia. Acest amestec l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba incet.


Cu 15 minute inainte sa-l iau de pe foc am adaugat si ananasul. Se serveste cu orez simplu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ama 1

16.01.2010, 22:08

inca pozele nici nu fac dreptate acestei retete. de cand am incercat-o a ramas una dintre favoritele noastre

Teo 1

16.01.2010, 23:04

pt.ca seara ,tarziu am timp pt. calculator pana adorm am in imagine toate retetele expuse si simt cum pun pe mine.

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 16:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Antricot de porc cu legume la cuptor