Porc Vietnamez

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 9644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc taiata cuburi
  • 4 morcovi mici intregi
  • 200 ml compot de ananas
  • 1 lingura amidon
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Vietnamez:

Intr-o tigaie am incins putin ulei si am pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ardeiul pana s-au colorat un pic.

Intre timp, intr-un bol, am amestecat siropul strecurat de la ananas cu amidonul si sosul de soia. Acest amestec l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba incet.

Cu 15 minute inainte sa-l iau de pe foc am adaugat si ananasul. Se serveste cu orez simplu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ama 1

16.01.2010, 22:08

inca pozele nici nu fac dreptate acestei retete. de cand am incercat-o a ramas una dintre favoritele noastre

Teo 1

16.01.2010, 23:04

pt.ca seara ,tarziu am timp pt. calculator pana adorm am in imagine toate retetele expuse si simt cum pun pe mine.

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 16:47

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc cu ghimbir