Porumb copt

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2013 | 4972 vizualizari

 

Daca nu ai gratar cu jar sunt foarte buni si pe plita!

 

INGREDIENTE

  • 4 stiuleti porumb in lapte
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb copt:

Porumbul se alege foarte crud, nai crud decat pentru fiert.

Se curata de panusi si de matase.

Indicat este sa nu fie rupta codita de tot ci sa ramana 1-2 centimetri ca sa putem sa-i intoarcem usor.

Se pune o plita pe ochiul de la aragaz. Eu am o plita pe care coc de toatele groasa de 3 milimetri.

Se pun stiuletii pe plita incinsa dar cu focul mic.

Se rotesc aproape incontinuu pe toate partile pana se rumenesc si sunt facuti.

Se presara cu sare si se mananca calzi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca stiuletii nu sunt perfect drepti si se coc doar la extremitati se pot indoi, fara frica, si capata forma dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Porumb copt