Porumb la gratar

de dantes in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2016 | 2443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 stiuleti de porumb pentru fiert
  • 100 g unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb la gratar:

Se pun stiuleti cu cotorul in apa circa 5 minute,se desfac foile de pe porumb dar nu de tot si se curata stiuletii de matase apoi se ung cu unt din belsug si se infasoara foile inapoi pe stiulete.se pun stiuletii astfel pregatiti pe gratarul incins si se intorc din cand in cand pana se coc bine.Se sareaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

25.08.2016, 21:01

Ce imi placeeee!

Catalina L 1

27.08.2016, 16:42

vreau si eu

mihaelar63 1

03.09.2016, 01:47

De un secol nu am mai mancat asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu carnati