Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci

de vanilla in Supe, 29 Iun 2010 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii: 
  • 2 cepe taiate fin 
  • 4-5 linguri de unt - asta inseamna cat 50 gr daca lingurile sunt cu varf 
  • 3 lg de faina 
  • sare si piper 
  • zeama de legume sau de pui - eu am folosit de legume 
  • patrunjel taiat marunt 
  • 250 gr de ciuperci proaspete - pe cat posibil evitati-le pe cele din borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci:

Se topeste o lingura de unt. Se lasa la calit bine: ceapa tocata fin si ciupercile, taiate in prealabil julien style. Dupa ce ciupercile nu mai sunt crude, se iau de pe foc si se piseaza cu blenderul. Pasta obtinuta se pune din nou la foc. Se toarna zeama de legume si faina sarea si piperul si se lasa la foc mic, pana cand 2 clocot de 2-3 ori.

Eu am avut de o zi inainte o bucatica de piept de pui la grill pe care l-am taiat fasii subtiri. Deasupra se presara patrunjel tocat fin. Julia ar fi servit supa cu crutoane de paine!!! 

Eat untill you drop....!!! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Potage Veloute Aux Champignons (Cream of Mushroom Soup) Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar