Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine

de Sidy in Prajituri, 20 Iul 2011 | 3051 vizualizari

 

Vi-o recomand cu mare drag, fetelor care aveti masina de paine....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua intregi
  • 160 g unt
  • 100 ml lapte caldut
  • 1 lingurita sare
  • 7-9 linguri zahar
  • 420 g faina
  • 1 plic drojdie Dr Oetker
  • 150 g stafide
  • 70 g nuca rupta bucatele
  • esenta rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine:

Ingredientele se pun in ordinea numerotata pina la stafide .


Se porneste masina pe programul CAKE. Stafidele au fost puse in prealabil la inmuiat in esenta de rom. In momentul cind se aude semnalul acustic al masinii ,se introduce nuca si stafidele. Eu am adaugat si o lingurita cu cacao. Lasam masina sa-si faca programul pina la capat. Cand este gata , o lasam in masina , la racit , cam 15 minute, o scoatem si se poate felia.


Cine doreste poate pudra zahar praf deasupra. Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Lingura si lingurita au fost cele din dotarea masinii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.07.2011, 17:25

Ca si cozonacul, painica si toate aluaturile imi place sa o framant eu........daca le pun toate in masina de paine...eu ce mai fac...ma invart in jurul ei?...am mancat cozonac facut cu masina ..si sincer nu mi-a placut...poate nu era reteta buna...in nici un caz nu sunt ANTI..

kamy 1

20.07.2011, 20:20

vreau si eu masina ptr aluaturi

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema Delatte