Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine

de Sidy in Prajituri, 20 Iul 2011 | 5189 vizualizari

 

Vi-o recomand cu mare drag, fetelor care aveti masina de paine....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua intregi
  • 160 g unt
  • 100 ml lapte caldut
  • 1 lingurita sare
  • 7-9 linguri zahar
  • 420 g faina
  • 1 plic drojdie Dr Oetker
  • 150 g stafide
  • 70 g nuca rupta bucatele
  • esenta rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine:

Ingredientele se pun in ordinea numerotata pina la stafide .

Se porneste masina pe programul CAKE. Stafidele au fost puse in prealabil la inmuiat in esenta de rom.  In momentul cind se aude semnalul acustic al masinii ,se introduce nuca si stafidele. Eu am adaugat si o lingurita cu cacao. Lasam masina sa-si faca programul pina la capat. Cand este gata , o lasam in masina , la racit , cam 15 minute, o scoatem si se poate felia.

Cine doreste poate pudra zahar praf deasupra. Pofta mare !

TIPS-URI

1

Lingura si lingurita au fost cele din dotarea masinii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.07.2011, 17:25

Ca si cozonacul, painica si toate aluaturile imi place sa o framant eu........daca le pun toate in masina de paine...eu ce mai fac...ma invart in jurul ei?...am mancat cozonac facut cu masina ..si sincer nu mi-a placut...poate nu era reteta buna...in nici un caz nu sunt ANTI..

kamy 1

20.07.2011, 20:20

vreau si eu masina ptr aluaturi

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Semiluna cu gem si ciocolata