Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine

de Sidy in Prajituri, 20 Iul 2011 | 3860 vizualizari

 

Vi-o recomand cu mare drag, fetelor care aveti masina de paine....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua intregi
  • 160 g unt
  • 100 ml lapte caldut
  • 1 lingurita sare
  • 7-9 linguri zahar
  • 420 g faina
  • 1 plic drojdie Dr Oetker
  • 150 g stafide
  • 70 g nuca rupta bucatele
  • esenta rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine:

Ingredientele se pun in ordinea numerotata pina la stafide .


Se porneste masina pe programul CAKE. Stafidele au fost puse in prealabil la inmuiat in esenta de rom. In momentul cind se aude semnalul acustic al masinii ,se introduce nuca si stafidele. Eu am adaugat si o lingurita cu cacao. Lasam masina sa-si faca programul pina la capat. Cand este gata , o lasam in masina , la racit , cam 15 minute, o scoatem si se poate felia.


Cine doreste poate pudra zahar praf deasupra. Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Lingura si lingurita au fost cele din dotarea masinii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura alsaciana cu stafide si nuca-in masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

20.07.2011, 17:25

Ca si cozonacul, painica si toate aluaturile imi place sa o framant eu........daca le pun toate in masina de paine...eu ce mai fac...ma invart in jurul ei?...am mancat cozonac facut cu masina ..si sincer nu mi-a placut...poate nu era reteta buna...in nici un caz nu sunt ANTI..

kamy 1

20.07.2011, 20:20

vreau si eu masina ptr aluaturi

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb/negru cu nuca si budinca de ciocolata