Prajitura Ana

de susu in Prajituri, 24 Feb 2010 | 21682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • -6 oua
  • -6 linguri zahar
  • -1 plic creme ole
  • Crema:
  • -1 ciocolata de 100 g amaruie
  • -300 ml frisca lichida
  • -inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)  
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ana:

Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus si se freaca dupa fiecare. La sfarsit punem plicul de cioco creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.



Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.Se rupe ciocolata in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata. Se da la rece la frigider 24 ore sau mai putin. Ea trebuie sa fie tare. Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand. Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.


Peste blatul racit se pune spuma asta ganache.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Teo 1

24.02.2010, 23:17

multumesc, era un amanunt uitat , m-am contrazis cu ''o incepatoare'';felicitari pt. harnicie! vezi sa nu ''sara bucataria''!

adry88 1

22.01.2013, 09:37

delicioasa

susu 1

22.05.2013, 13:51

Nu-i lipseste nimic la ingrediente , asa se face aceasta prajitura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu rapid