Prajitura Bounty

de Geanina87 in Dulciuri, 4 Feb 2015 | 6967 vizualizari

 

By Criss. Reteta era salvata de ceva timp si iata ca i-a sosit vremea sa fie preparata. Delicioasa...

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 125 g unt
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri lapte

Sirop:

  • 100 ml lapte
  • 2 lg zahar

Crema:

  • 100 g fulgi nuca de cocos
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 300 ml lapte
  • 3 lg de gris

Glazura:

  • 200 g ciocolata
  • 6 lg frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Bounty:

Blat: Mixam untul moale si zaharul pana iese o compozitie spumoasa,apoi adaugam ouale, unul cate unul. Punem si laptele . Amestecam faina, praful de copt si cacaoa, apoi le cernem peste compozitia de unt.

Omogenizam si turnam totul intr-o tava 25/30 tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit 180° pt 20 min. Lasam la racit si ne ocupam de sirop.

Sirop: Caramelizam cele 2 lg de zahar si stingem cu laptele. Lasam la fiert pana se dizolva tot caramelul.

Crema: Laptele,untul,zaharul si grisul se pun intr-o cratita la fiert. Amestecam continuu pana se ingroasa si turnam nuca de cocos. Mai lasam putin ,dupa care o turnam fierbinte peste blatul racit si insiropat. Nivelam cu un cutit si dam la rece.

Glazura: Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida. Se omogenizeaza bine si se toarna peste prajitura.Se lasa la rece pana se intareste glazura,apoi se poate taia cu un cutit a carui lama a fost inmuiata in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Bounty" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty