Prajitura colorata de post

de Lau in Prajituri, 19 Apr 2011 | 2060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 400 g dulceata de cirese
  • colorant roz
  • 600 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura colorata de post:

Se amesteca zaharul cu uleiul si apa, se adauga faina si se amesteca pana devine omogena. Se adauga si praful de copt, esenta de vanilie. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se pune un strat subtire ,restul de aluat se imparte in 2 si in unul se adauga dulceata si se amesteca, in celalalt se adauga colorant si se amesteca.


Cu lingura se ia din compozitia roz si se aseaza peste aluatul alb. Deasupra la cel roz adaugam cel cu dulceata, la fel cu lingura. Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca in tava si pudram cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura colorata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

19.04.2011, 18:15

tare buna si foarte simpla,dar vreau si eu o frimitura,macar

Rocsi 1

19.04.2011, 20:18

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 15:06

nu prea mai tinem post la cat de buna e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu dovleac