Prajitura crocanta

de Lau in Prajituri, 1 Feb 2011 | 3286 vizualizari

 

nu stiu denumirea de aia am numito asa,reteta o am de la mama mea

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 200g ulei
  • 2 praf de copt
  • esenta de portocale
  • faina cat cuprinde(sa fie mai gros ca la chec)
  • 1 varf de sare
  • 1 lingura cacao
  • nuci
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura crocanta:

Se bat albusurile spuma cu un varf de sare,dupa care se adauga zaharul. Se bate in continuare, se adauga galbenusurile, uleiul incet ca la maioneza, praful de copt, esenta si faina. Se opresc 3 linguri din aluat, restul se pune in tava. Deasupra se pune un strat de dulceata de care aveti, cele 3 linguri se amesteca cu cacaoa, se framanta cu un pic de faina, dupa care se da prin razatoare deasupra la dulceata. Eu am dat si nucile prin razatoare, am dat la cuptor pana s-a rumenit. La sfarsit am pus si un pic de nuca de cocos

 

TIPS-URI

1

este foarte usoara de facut si este crocanta.este prima data cand o fac dar sigur am sa o mai fac

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

LUK 1

01.02.2011, 21:24

buna buna

mamaieelena 1

01.02.2011, 21:30

DIANA B 1

02.02.2011, 10:02

Tre' sa fie tare buna , dar asa mult zahar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Amandine