Prajitura cu aluat faramitat

de tarasmariana in Prajituri, 20 Iun 2014 | 1284 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 300g de faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 4 linguri de cacao
  • 70g de zahar
  • 200g de unt

Umplutura :

  • 500g de branza dulce
  • 150g de zahar
  • 150g de smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri de amidon
  • 1 pliculet de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu aluat faramitat:

Aluat :


Se cerne faina intr-un bol si se adauga toate ingredientele pentru aluat. Se adauga untul taiat cubulete, iar cu buricele degetelor lucram acest amestec pana obtinem un bol cu firimituri



Umplutura :


Mixam vanilia, ouale si zaharul pana devin ca o crema. Intr-un bol se razuieste branza, adaugam smantana, amidonul si se amesteca. Se adauga ouale peste branza cate putin pana se omogenizeaza. Tava o tapetam cu hartie de copt si turnam uniform jumatate din cantitatea de faramituri si turnam compozitia de branza si acoperim cu restul de firimituri. Punem tava la cuptor preincalzit la 180 de grade timp de o ora. Dupa aceea lasam sa se raceasca si scoatem prajitura din forma.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu aluat faramitat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

20.06.2014, 16:20

Rocsi 1

20.06.2014, 21:34

tarasmariana 1

23.06.2014, 07:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Secui