Prajitura cu aluat faramitat

de tarasmariana in Prajituri, 20 Iun 2014 | 1370 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 300g de faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 4 linguri de cacao
  • 70g de zahar
  • 200g de unt

Umplutura :

  • 500g de branza dulce
  • 150g de zahar
  • 150g de smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri de amidon
  • 1 pliculet de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu aluat faramitat:

Aluat :


Se cerne faina intr-un bol si se adauga toate ingredientele pentru aluat. Se adauga untul taiat cubulete, iar cu buricele degetelor lucram acest amestec pana obtinem un bol cu firimituri



Umplutura :


Mixam vanilia, ouale si zaharul pana devin ca o crema. Intr-un bol se razuieste branza, adaugam smantana, amidonul si se amesteca. Se adauga ouale peste branza cate putin pana se omogenizeaza. Tava o tapetam cu hartie de copt si turnam uniform jumatate din cantitatea de faramituri si turnam compozitia de branza si acoperim cu restul de firimituri. Punem tava la cuptor preincalzit la 180 de grade timp de o ora. Dupa aceea lasam sa se raceasca si scoatem prajitura din forma.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu aluat faramitat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

20.06.2014, 16:20

Rocsi 1

20.06.2014, 21:34

tarasmariana 1

23.06.2014, 07:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede