Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O prajitura atit de buna...de toamna as spune eu :) ...
Alunele se prajesc in cuptor.Cand le scoatem din cuptor le frecam intre maini pentru a le decoji mai usor.Punem alunele in robot si le tocam.
Intr-un bol punem alunele,zaharul si faina.Amestecam.
Adaugam apoi ouale batute usor ,cafeaua,laptele,uleiul,praful de copt si la urma untul.
Amestecam totul foarte bine.
Pregatim o tava rotunda,o invelim cu hartie de copt ( daca nu aveti hartie de copt ungeti tava cu unt).
Turnam compozitia si dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru circa 25-30 minute.
Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate presara zahar pudra.(optional)
1
Pentru un gust mai parfumat adaugati in compozitie 10 ml esenta rom.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult