Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine

de diaconta in Prajituri, 2 Oct 2011 | 4442 vizualizari

 

Pana la urma tot am facut si prajitura.Mmmmmmmmmmm si este buna raaaaaaaaau....

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 7 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 380 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • Un praf de copt
  • Sare
  • Bilute de branza:
  • 400 gr branza grasa de vaci
  • 3 linguri praf budinca instant
  • 4 linguri zahar
  • Vanilie,coaja de lamaie
  • Fulgi nuca de cocos
  • Visine din compot  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine:

Pentru bilute,se amesteca branza cu zaharul,vanilia,coaja de lamaie.Se adauga apoi praful de budinca.Facem bilute din branza si in mijlocul fiecareia punem cate o visina.Eu am folosit visine din compot,din acelea puse pentru prajituri.Dam bilutele prin nuca de cocos si le punem la frigider pana cand pregatim blatul.


Ouale se mixeaza întregi cu un praf de sare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana cand acesta se topeste.Se adauga uleiul prelingandu-se cate putin pe marginea vasului.Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final cacaua.


Punem compozitia de blat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Asezam bilutele deasupra si mai punem si visinele ramase.Nu va faceti probleme daca raman bilutele afara din coca,ele se vor acoperi cand creste prajitura.


Punem tava in cuptor pentru 40 de minute,dar mai verificati cu scobitoarea.


Cand este gata se pudreaza cu zahar.


Minunata aceasta combinatie de blat pufos,crema de branza si miez de visina.


Poftă bună !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (160)

diaconta 1

14.10.2011, 21:27

Mena tare buna a mai fost

aziz 1

14.10.2011, 21:31

da eu.??da eu unde am fost?

diaconta 1

14.10.2011, 21:32

chiar asa Azizule,unde-ai fost? si sa lipsesti de la bunaciune de comentarii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu frisca si glazura oglinda