Prăjitură cu brânză (fără aluat)

de ionix in Prajituri, 12 Mar 2012 | 7467 vizualizari

 

simplă și gustoasă

 

INGREDIENTE

  • 1 kg brânză de vaci dulce 
  • 6 ouă 
  • 2-3 pliculețe de zahăr vanilat 
  • stafide 
  • coaja rasă de la o lămâie 
  • 4-5 linguri cu făină 
  • 300 g zahăr 
  • 1 pliculeț cu praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză (fără aluat):

Se amestecă branza de vaci cu gălbenușurile, zahărul, coaja de lămâie, stafidele și făina+praful de copt.


Albușurile se bat spumă împreună cu un praf de sare și zahărul vanilat.


Albușurile bătute spumă se adaugă în restul compoziției, amestecând de jos în sus.


Ungem un vas yena cu unt și puțin pesmet iar apoi turnăm compoziția.


Dăm la cuptor la foc mediu, în partea de mijloc și lăsăm până se rumenește frumos(eu am ținut-o 40 de min.)


Se taie și se servește după ce s-a răcit.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu brânză (fără aluat)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ionix 1

19.03.2012, 19:12

Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri. Pupici!

ionela2682 1

19.03.2012, 19:20

Tare buna trebuie sa mai fie!!

Ina 1

19.03.2012, 19:30

Eu am lipsit de la bunatatea asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si blat de cacao