Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon

de Bucataras in Prajituri, 17 Mai 2014 | 4374 vizualizari

 

Simplu, natural şi avantajos! De Masterchef!

 

INGREDIENTE

  •  4 ouă
  • 400g cremă de brânză natur Delaco
  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr, 100g unt
  • coajă de lămâie rasă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 3 linguri griş
  • 3 linguri făină
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon:

Este foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de brânză şi untul tăiat bucăţele. Adaugi făina şi grişul şi amesteci bine. Ungi o forma de copt rotundă (sau de care preferi) cu puţin unt şi torni compoziţia. Pui pentru 45 minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu. După ce se răceşte decorezi cu fructe de sezon sau dulceaţă.


Cost/felie: 2,2 Lei


Timp de preparare: 60 minute


 

TIPS-URI

1

 americanii îi spun Cheese-cake? Este prăjitura lor preferată. Pe lângă gustul delicios şi ingredientele naturale, în mod sigur îi atrage şi uşurinţa preparării + faptul că au un singur vas de spălat după...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Giana 1

22.05.2014, 10:19

Merita incercata

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:26

woow!

ancutsa 1

08.08.2016, 21:22

Arata tare gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi cu bulion si crema de lime