Prajitura cu cacao si frisca

de jolygina in Prajituri, 12 Aug 2011 | 3001 vizualizari

 

trebuia sa le fac la baieti ceva dulce si rapid asa ca am reusit sa le fac ceva pe placul lor, o prajitura cu cacao si frisca

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar 
  • 8 linguri de faina 
  • un praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 3 linguri cacao
  • 2 creme la rece de ciocolata cu aroma de rom
  • 2 plicuri de frisca
  • un plic de gelatina granule 
  • 300ml late 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao si frisca:

Preparare prajitura cu cacao si frisca


Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare ,cand albusurile sunt gata adaugam treptat zaharul ,galbenusurile si uleiul. La sfarsit adaugam faina,cacaoa si praful de copt amestecate in prealabil


Punem prajitura la cuptor timp de 30-40 de minute iar intre timp batem firsca cu zaharul vaniliat in timp ce gelatina a fost pusa la inmuiat timp de 10 minute


Cand frisca este gata adaagam in gelatina care a fost desfacuta in apa calduta


Crema o preparam conform instructiunilor de pe plic


Cand prajitura s-a racit o taiem in asa fel incat sa iasa 2 foi si le umplem cu crema de ciocolata punem a dua foaie si peste foaie adaugam frisca


Punem prajitura cu cacao si frisca la rece vreo 4 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

14.08.2011, 12:02

super praji

Cris2711 1

14.08.2011, 15:52

bunaaaaaaaa tareeeee

jolygina 1

15.08.2011, 23:01

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dragoste