Prajitura cu cacao si frisca

de jolygina in Prajituri, 12 Aug 2011 | 3944 vizualizari

 

trebuia sa le fac la baieti ceva dulce si rapid asa ca am reusit sa le fac ceva pe placul lor, o prajitura cu cacao si frisca

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar 
  • 8 linguri de faina 
  • un praf de copt
  • 6 linguri de ulei
  • 2 plicuri zahar vaniliat
  • 3 linguri cacao
  • 2 creme la rece de ciocolata cu aroma de rom
  • 2 plicuri de frisca
  • un plic de gelatina granule 
  • 300ml late 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao si frisca:

Preparare prajitura cu cacao si frisca

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare ,cand albusurile sunt gata adaugam treptat zaharul ,galbenusurile si uleiul. La sfarsit adaugam faina,cacaoa si praful de copt amestecate in prealabil 

Punem prajitura la cuptor timp de 30-40 de minute iar intre timp batem firsca cu zaharul vaniliat in timp ce gelatina a fost pusa la inmuiat timp de 10 minute 

Cand frisca este gata adaagam in  gelatina care a fost desfacuta in apa calduta 

Crema o preparam conform instructiunilor de pe plic

Cand prajitura s-a racit o taiem in asa fel incat sa iasa 2 foi si le umplem cu crema de ciocolata punem a dua foaie si peste foaie adaugam frisca 

Punem prajitura cu cacao si frisca la rece vreo 4 ore 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

14.08.2011, 12:02

super praji

Cris2711 1

14.08.2011, 15:52

bunaaaaaaaa tareeeee

jolygina 1

15.08.2011, 23:01

multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere