Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Reteta fără gluten si lactoză, low carb.
Am utilizat ciocolata neagra 85% (19 gr carbohidrati/100 gr) care contine numai cacao, pasta si unt de cacao , zahar brun si vanilie, deci este o reteta fara lactoza.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/prajitura-cu-ciocolata-nuca-de-cocos-cu.html
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Curățați dovleceii și dati-i pe razatoare.
Dacă sunt mari, presati-i într-o strecurătoare pentru a îndepărta o parte din apă. Ai mei erau mici si tineri i-am pus astfel.
Topiti ciocolata cu laptele de cocos la cuptorul cu microunde sau la bain marie. Amestecati bine.
Într-un castron sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorul.
Adăugați făina, praful de copt și amestecați.
Apoi adăugați dovleceii și ciocolata topită.
Ungeți cu ulei o formă de prajitura și turnați amestecul în ea.
Decorati cu fulgi de nuca de cocos. Se da la cuptor pentru 35-40 de minute.
Lasati sa se raceasca.
Prăjitura cu dovlecei si ciocolată va fi și mai bună a doua zi.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult