Prajitura cu cirese

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 20 Iun 2010 | 3878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un pahar de zahar
  • un pahar de faina
  • 100 ml lapte rece
  • esenta de vanilie
  • cirese
  • un plic crema pt tarta
  • 250 ml lapte rece
  • un plic glazura de caramel
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, laptele, faina, praful de copt, esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia.


Compozitia rezultata o turnam intr-o forma termorezistenta si o dam la cuptorul preincalzit cca 5 min, dupa care o scoatem si punem ciresele fara samburi .


Intre timp pregatim crema conform instructiuniloe de pe pachet.


Dupa ce s-a copt frumos, o scoatem din cuptor si o lasam sa se racoreasca putin, dupa care o mutam pe un platou.


Punem crema peste prajitura, pregatim si glazura de caramel, pe care o punem peste crema. ( daca vreti o puteti lasa asa, insa mie mi s-a scurs toata glazura, asa ca am pus nuca de cocos peste)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ramonaky 1

22.06.2010, 21:29

nu stiu de ce,dar prajiturica asta mi-a amintit de atunci cand am fost la vl si ne-a facut sora-ta praji,dar era cu capsuni 5 furcu, orice faci tu e delicios

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:51

ce tare esti, nici nu mai stiam ca ne-a facut sora-mea prajitura pup iubita mea

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:14

nu uit nimik eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "DEA"