Prajitura cu cirese si caise (tarta)

de gaby_duceag in Prajituri, 20 Iun 2010 | 3830 vizualizari

 

Dac-o doriti inalta, o coaceti intr-o tava mai micutza.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri smantana
  • 200 gr zahar
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • un varf cutit sare
  • faina
  • cirese
  • caise
  • (puteti face cu ce fructe doriti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese si caise (tarta):

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu un varf de sare.


Untul il frecam spuma cu zaharul. Adaugam pe rand galbenusurile, smantana, zaharul vanilat si putina esenta de rom. Incepem sa punem faina si ne oprim atunci cand obtinem un amestec de consistenta aluatului pentru chec. E timpul sa incorporam albusurile.


Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt turnam jumatate din compozitie apoi asezam cirese (spalate si cu samburii scosi - logic:)) ), punem si restul de compozitie, asezam dezordonat felii de caise si bagam la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese si caise (tarta)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

24.06.2010, 20:24

Laly 1

27.06.2010, 01:04

Cam tarziu,dar sa stii ca nu puteam lipsi

janet 1

12.07.2010, 15:22

Trate,tarte si iar tarte........ce-mi placeeeee.......este vremea lor!Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos