Foi:
Crema :
In primul rand mixam ouale cu zaharul si mierea, apoi adaugam untul , cacao si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Spre final adaugam faina si framantam un aluat pe care il invelim in folie alimentara si dam la rece pentru 30 minute. Se imparte in doua si se intind foile pe rand. Se coc pe rand , cca 10-15 min in cuptorul incalzit, apoi se lasa la racit.
Intre timp ne ocupam de crema, mascarpone se amesteca cu zaharul pudra si vanilia. Se bate frisca, iar capsunele se taie cubulete. Incorporam frisca in crema de de mascarpone , apoi adaugam capsunile. Turnam crema intre foi, nivelam si lasam sa stea pana a doua zi , la rece. Pudram cu zahar , taiem cuburi si servim cu mare pofta!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro