Prajitura cu doua creme

de Michelle in Prajituri, 3 Feb 2011 | 5013 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua,
  • 6 lg zahar,
  • 6 lg apa,
  • 8 lg faina,
  • un pic de sare

Crema 1:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 200 gr ciocolata cu lapte

Crema 2:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 300 ml iaurt cu fructe de padure

Sirop:

  • 300 ml suc de fructe de padure(fara acid)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu doua creme:

Blat


am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile

apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori.

Poze nu am ca nu am avut timp


Crema 1


200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se raceste si se bate pana devine o crema pufoasa,apoi se adauga 200 ml frisca batuta.



Crema 2


se bate frisca apoi se incorporeaza iaurtul..


Asamblarea:

se taie blatul in doua

se aseaza blat,se insiropeaza,crema de ciocolata,apoi crema de fructe de padure,blat insiropat,si se orneaza dupa imaginatie...eu am pastrat un pic de crema de fructe am uns si ultimul blat cu ea,apoi am razuit ciocolata



a fost suuuuper buna...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu doua creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

04.02.2011, 22:46

Deosebita!

Michelle 1

05.02.2011, 23:14

multumesc pentru aprecieri

adry88 1

04.07.2011, 21:35

extraordinar de frumos si reusit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de cocos cu vanilie si ciocolata