Prajitura cu dulceata - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Oct 2013 | 12048 vizualizari

 

Simpla, rapida, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de zahar
  • 2 cani apa
  • 4 cani de faina
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 1 borcan dulceata de cirese amare ( puteti pune orice dulceata va place )
  • esenta de rom
  • zahar pudra pentru pudrat.
  • coaja de lamaie
  • 100 g fulgi ciocolata neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata - de post:

Se pune apa si zaharul intr-un bol se amesteca putin cu telul, se adauga uleiul, aromele, faina si praful de copt si se omogenizeaza compozitia ( totulse face cu telul, nu este nevoie de mixer ). Se imparte compozitia in 2 parti aproximativ egale. Intr-una din ele se va pune dulceata de cirese, iar in cealalta fulgii de ciocolata neagra. Turnam cateva linguri din compozitia alba, apoi din cea cu dulceata si tot asa pana se termina ambele compozitii. Se da la cuptorul preincalzit cca. 40 de minute la foc mediu. Se face testul cu scobitoarea. Dupa ce sa copt se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.10.2013, 11:34

Ce buna este

bianca92 1

09.10.2013, 13:58

excelenta! simpla si gustoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2013, 18:04

Multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu merisoare si nuci de post