Prajitura cu dulceata - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Oct 2013 | 11503 vizualizari

 

Simpla, rapida, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de zahar
  • 2 cani apa
  • 4 cani de faina
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 1 borcan dulceata de cirese amare ( puteti pune orice dulceata va place )
  • esenta de rom
  • zahar pudra pentru pudrat.
  • coaja de lamaie
  • 100 g fulgi ciocolata neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata - de post:

Se pune apa si zaharul intr-un bol se amesteca putin cu telul, se adauga uleiul, aromele, faina si praful de copt si se omogenizeaza compozitia ( totulse face cu telul, nu este nevoie de mixer ). Se imparte compozitia in 2 parti aproximativ egale. Intr-una din ele se va pune dulceata de cirese, iar in cealalta fulgii de ciocolata neagra. Turnam cateva linguri din compozitia alba, apoi din cea cu dulceata si tot asa pana se termina ambele compozitii. Se da la cuptorul preincalzit cca. 40 de minute la foc mediu. Se face testul cu scobitoarea. Dupa ce sa copt se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.10.2013, 11:34

Ce buna este

bianca92 1

09.10.2013, 13:58

excelenta! simpla si gustoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2013, 18:04

Multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu biscuiti si crema de ciocolata - reteta cu nr. 100