Prajitura cu dulceata - de post

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Oct 2013 | 10998 vizualizari

 

Simpla, rapida, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de zahar
  • 2 cani apa
  • 4 cani de faina
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 1 borcan dulceata de cirese amare ( puteti pune orice dulceata va place )
  • esenta de rom
  • zahar pudra pentru pudrat.
  • coaja de lamaie
  • 100 g fulgi ciocolata neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata - de post:

Se pune apa si zaharul intr-un bol se amesteca putin cu telul, se adauga uleiul, aromele, faina si praful de copt si se omogenizeaza compozitia ( totulse face cu telul, nu este nevoie de mixer ). Se imparte compozitia in 2 parti aproximativ egale. Intr-una din ele se va pune dulceata de cirese, iar in cealalta fulgii de ciocolata neagra. Turnam cateva linguri din compozitia alba, apoi din cea cu dulceata si tot asa pana se termina ambele compozitii. Se da la cuptorul preincalzit cca. 40 de minute la foc mediu. Se face testul cu scobitoarea. Dupa ce sa copt se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu dulceata - de post-0
Prajitura cu dulceata - de post-1

COMENTARII (10)

Rocsi

Rocsi 1

09.10.2013, 11:34

Ce buna este

bianca92

bianca92 1

09.10.2013, 13:58

excelenta! simpla si gustoasa

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2013, 18:04

Multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!